Coronavirus update: versoepeling bijeenkomsten
Op woensdag 24 juni jl. heeft het kabinet een versoepeling aangekondigd van de bestaande maatregelen. Voor onze nascholingen, seminars en congressen geldt het volgende: per 1 juli mogen fysieke bijeenkomsten worden georganiseerd voor groepen van meer dan 100 personen, mits de 1,5 meter afstand regel wordt gehanteerd en er een gezondheidscheck plaatsvindt. Bij Bohn Stafleu van Loghum, waar GGZ Congressen onderdeel van is, worden alleen bijeenkomsten georganiseerd als de plek van samenkomst volledig ‘coronaproof’ is. Lees hier meer over >

GGZ Congressen is speciaal voor u als ggz-zorgprofessional

Als congresorganisator streven wij er naar om u breder te laten ontwikkelen binnen uw vakgebied. Het ultieme doel: GGZ-zorgprofessionals die over uitstekende vakkennis beschikken én deze ook goed op peil weten te houden! Als kennispartner richten wij ons op ggz voor volwassenen en jeugd-ggz.

Congres Behandeling van Trauma

U leert welke verwerkingstechnieken voor trauma er zijn en welke u het beste toe kunt passen in welke situatie.
Utrecht

Congres Emotieregulatie

Wetenschappelijk gefundeerde emotieregulatietraining met de experts: prof. dr. Matthias Berking en prof. dr. Caroline Braet.
Doorn

Congres Schematherapie

U leert wat schema's en modi zijn, welke technieken gebruikt worden en hoe u deze kunt toepassen.
Doorn

Congres Slaapstoornissen in de psychiatrie

Congres Slaapstoornissen in de psychiatrie geeft inzicht over het belang om slaapproblemen aan te pakken en hoe u de...
Postillion Bunnik

Congres sponsoring

Effectief in contact komen met ggz-zorgprofessionals?

Profileer uw organisatie als inhoudelijke kennispartner met de mogelijkheid om op fysieke wijze uw kennis en ervaring over te brengen op congres deelnemers. Neem contact met ons op!

Henriëtte Boven

Henriëtte Boven

+31 6-53 97 9913