Over ons

GGZcongressen
Een initiatief van Bohn Stafleu van Loghum, jouw kennispartner voor de zorgprofessional. Als kennispartner richten wij ons op de jeugdzorg, volwassenenzorg en ouderenzorg.

Bij- en nascholing met directe link naar de praktijk
GGZcongressen biedt betrouwbare en relevante vakinformatie voor de psychiater, gz-psycholoog, cognitief gedragstherapeut, systeemtherapeut, schematherapeut, klinisch psycholoog, orthopedagoog, ouderenzorgpsycholoog, pedagoog, psycholoog, psychotherapeut en verpleegkundig specialisten. Altijd met een directe link naar de praktijk.

Als congresorganisator streven wij er naar om je breder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied. Het ultieme doel: GGZ zorgprofessionals die over uitstekende vakkennis beschikken én deze ook goed op peil weten te houden!

Kennispartner voor de zorgprofessional
Bohn Stafleu van Loghum biedt als uitgeverij studenten, professionals en bestuurders in de gezondheidszorg betrouwbare Nederlandstalige vakinformatie, educatieve uitgaven en diensten voor opleiding en beroepsuitoefening. Van los product tot bundel, online en offline, face-to-face en via beeldscherm, wij bieden voor elke informatiebehoefte en leerstijl een passende oplossing.

Waar Bohn Stafleu van Loghum voor staat
Door onze klanten tijdens hun opleiding, beroepsuitoefening, praktijkvoering en bij- en nascholing met kwalitatief hoogstaande en eenvoudig bereikbare vakinformatie te ondersteunen, zijn wij de herkenbare en betrouwbare kennispartner voor iedere professional (i.o.) in de gezondheidzorg tijdens zijn gehele loopbaan. Bohn Stafleu van Loghum maakt onderdeel uit van Springer Media BV, op haar beurt onderdeel uitmakend van het wereldwijd opererende Springer Nature.