Details

Early Bird korting!

Vroege beslissers profiteren van € 40,- vroegboekkorting bij inschrijving voor het congres.

Algemeen

Di 22 april 2025

Van der Valk Hotel
Winthontlaan 4-6
3526 KV Utrecht

Tarieven

Vroegboek tarief
€ 359
Regulier tarief
€ 399
Abonnee tarief
€ 359
Leden tarief
€ 359
Tarieven zijn exclusief btw

Over dit congres

Kinderen die op jonge leeftijd zijn blootgesteld aan kindermishandeling zoals seksueel misbruik, fysieke of emotionele mishandeling of verwaarlozing, kunnen hiervan grote gevolgen ondervinden.

Klachtenprofiel

Hun klinisch klachtenprofiel als gevolg van deze interrelationele traumatische ervaringen is dan ook breed. In de meeste gevallen spelen een groot aantal klachten hierbij een rol: het posttraumatisch stresssyndroom (PTSS), angstklachten, depressieve klachten, gedragsproblemen, gehechtheidsproblematiek, een onveilige thuissituatie en een pleeggezinplaatsing met ingewikkelde systeemproblematiek.

Trauma bij kinderen

De focus van het Jaarcongres Trauma bij kinderen ligt op de rol van de behandelaar, de leerkracht en op ouders en opvoeders. De inhoud van dit congres is een combinatie van wetenschap en praktijkkennis afgewisseld met behandelmethoden en verwerkingstechnieken.

Praktisch

Voor wie?

Het congres is primair bedoeld voor GZ-psychologen, klinisch psychologen, kinderpsychiaters, orthopedagogen, jeugdbeschermers, (gezins-)voogden, pleegzorgmedewerkers, POH GGZ, psychotherapeut, gedragsdeskundige, gezinsbegeleider, EMDR therapeut, (gezins)therapeut en alle andere professionals die in hun werk te maken hebben met kinderen met chronisch trauma en/of hun opvoeders en begeleiders.

Tarieven

  • €399 | Regulier tarief
  • €359 | Vroegboek tarief
  • €359 | Abonnee tarief *
  • €359 | Leden tarief **

Alle tarieven zijn exclusief. Bekijk de annuleringsvoorwaarden hier.

*Voor abonnees GZ-Psychologie en Kind & Adolescent Praktijk
** Voor leden NVO, VKJP, NVP en traumanet.nl

Accreditatie

Accreditatie wordt aangevraagd bij NIP K&J / NVO, SKJ, VGCt, LVPOH-GGZ, FGzPT, NVRG, V&VN, NVP.

Vul jouw relatienummer in op het inschrijfformulier als je hiervoor in aanmerking wilt komen. We kunnen helaas niet garanderen dat aangevraagde accreditatiepunten worden toegekend.

Heb je een suggestie voor accreditatie van een bepaalde beroepsvereniging? E-mail dan jouw verzoek naar robin.happel@bsl.nl. Wij zullen bij relevante aanvragen én meerdere aanvragen het verzoek in overweging nemen.

Programma

Binnenkort volgt meer informatie over het programma.

Sprekers

Binnenkort volgt meer informatie over de sprekers.

Reviews

“De boodschap die werd uitgedragen door de presentaties heen was vergelijkbaar, erg fijn! Top om weer eens ondergedompeld te worden in nieuwe ontwikkelingen rondom de aanpak traumabehandeling en vooral daarin het meenemen van systeem. Interessante sprekers en presentaties, boeiend!”

Bezoeker over Jaarcongres Trauma bij kinderen

"Nuttige bijdragen van deskundige sprekers, een goede opbouw van het ochtend en middag programma en een efficiënte organisatie op de dag zelf maakten het Jaarcongres Trauma bij kinderen zeer waardevol. De aangename omgeving bood voldoende ruimte en zorgde voor een vlotte congreservaring."

Bezoeker over Jaarcongres Trauma bij kinderen 2024
6e
editie
> 600
collega's gingen je voor
7,9
gemiddelde beoordeling

Contact

Henriëtte Boven

Voor inhoudelijke vragen
06-53 97 99 13 henriette.boven@bsl.nl

Klantenservice

Voor vragen over je aanmelding
030-638 36 38 aanmelder@bsl.nl

Robin Happel

Voor praktische vragen
06-51 59 24 49 robin.happel@bsl.nl

Kwaliteit

partner-image